Studiebolig

Ide til ansøgning til Rigshospitalets Kollegium

13. juni 2007 af Sirem (Slettet)
Ved ikke om et sådan indlæg er velset på dette forum, men det har trods alt noget med studie at gøre:

Jeg afslutter STX om to uger, og søger herefter ind på CBS som HA Almen og søger derfor kollegium i KBH.

Har hørt meget godt om Rigshospitalets Kollegium og vil derfor søge dér, men der kræves en "alternativ", kreativ tillægsansøgning. Nogen der har ideer til hvordan man kan "fedte" for optagelses-udvalget?


Svar #1
13. juni 2007 af Sirem (Slettet)

Ingen der har en god ide?

Brugbart svar (4)

Svar #2
10. marts 2009 af proc reg (Slettet)

Hej du

Har selv søgt ind på RHK, da det jo er det eneste rigtige. ;) Jeg vil ikke komme med gode ideer, da jeg måske ender med at skulle søge igen og derfor gerne selv vil gøre brug af dem. Jeg vil dog gerne give dig gode råd:

- På RHK går de op i, at det er folk, som kan bidrage til deres kollegium. det er derfor en rigtig god idé at gøre opmærksom på, hvis du har været aktiv i udvalg, råd, arbejdet frivilligt etc..

- Tænk alternativt i din ansøgning. Den skal være sjov og anderledes. eksempler på ansøgninger der er kommet ind: Køleskab indrettet som sit kollegieværelse, flødebollekanon, tegninger og plan for opførelse af pariserhjul på RHK's tag, bordbombe med billeder af sig selv.
Det er altså den gode idé der falder i øjnene.

- Overvej at de læser ca. 150 ansøgninger igennem, så de skal nemt og hurtigt få et brand godt indtryk af dig som person. Det hjælper altså heller ikke noget at have en god kreativ ansøgning, hvis de ikke sidder med et tydeligt billede af hvem du er, når de har læst din ansøgning.

- Til slut skal du også få en af dine kammersjukker på RHK til at lave en anbefaling til dig.

Tror ikke, at jeg lige på stående fod har mere at tilføje, men held og lykke med det. Lad dig endelig ikke slå ud, hvis du ikke kommer ind, da det også har noget at gøre med held (ledige værelser i forhold til ansøgere).
GOD VIND! vi ses måske derinde.


Skriv et svar til: Ide til ansøgning til Rigshospitalets Kollegium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.