Andre fag

Klage

19. juni 2007 af sarah_2100 (Slettet)
Hej.

Jeg har netop overstået min eksamen i oldtidskundskab. Jeg er meget utilfreds med min karakter. Jeg er ikke utilfreds med selve eksaminationen, eller undervisning generelt. Jeg er udelukkende utilfreds med den karakter, som jeg fik.

Jeg har 10 i årskarakter, og fik 02 til eksamen. Jeg mener ikke at denne karakter stemmer overens med min præstation til eksamen. Jeg havde en klassekammerat inde og overvære eksamen, og hun er også meget uenig i bedømmelsen.

Hvordan er jeg stillet. Hvor kan jeg læse om mine klagerettigheder, og er der evt. nogen man kan opsøge, for at få gode råd og hjælp til en klage?

Mvh.

P.s. Omeksamen er definitivt afskaffet med den nye reform?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2007 af allan_sim

#0.
Tja, du kan skrive en klage, hvor du argumenterer for, hvorfor karakteren ikke afspejler præstationen, men eftersom den går på bedømmelsen alene, er chancen for at få medhold ganske lille. Censor sidder jo og noterer netop med henblik på at kunne redegøre for karakteren, og censor og eksaminator er blevet enige om en karakter.

Ja, 2. prøveforsøg blev afskaffet med reformen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Hvis du vælger at klage er det da altid positivt at dette område er blandt de få, hvor der ikke kan ske reformatio in pejus, altså at din karakter ikke kan ændres til skade for dig. ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2007 af M_Malling (Slettet)

Det lyder som grundlag for en klage. det første du nok skal gøre er at gå ind på din skoles adminestration og høre hvad de siger til det.
De siger nok at du skal lave en skriftlig klage til rektor hvor du forklarer hvordan du blev behandlet osv.
Vha. din redegørelse og censors noter vil de kigge på det og melde tilbage senere.

Skriv et svar til: Klage

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.