Engelsk
Mening i denne sammenhæng
23. september 2007 af
fukix154 (Slettet)
Hvilken mening har de ord, som er stavet med stort? i denne sammen hæng
His feeling of frustration PEAKED ?
His feet carried him to his FAVOURITE HAUNTS?
they contained words of caution and consolation instead of TANTALISING hints?
It was quite GALLING to be told?
The injustice of it all WELLED up inside her so that she wanted to yell with fury.
Tak på forhånd :)
His feeling of frustration PEAKED ?
His feet carried him to his FAVOURITE HAUNTS?
they contained words of caution and consolation instead of TANTALISING hints?
It was quite GALLING to be told?
The injustice of it all WELLED up inside her so that she wanted to yell with fury.
Tak på forhånd :)
Svar #1
23. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Peaked = toppede, kulminerede
Favourite haunts = ynglings opholdsteder
Tantalizing = Spændende
Welled = Vældede frem, Kom frem
Favourite haunts = ynglings opholdsteder
Tantalizing = Spændende
Welled = Vældede frem, Kom frem
Skriv et svar til: Mening i denne sammenhæng
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
