Engelsk
Take a peek!!
28. oktober 2007 af
Respect (Slettet)
What do you think will happend to all the oil companies in furture?
What impact do you think that would have on our standard of living or on our society in general?
What do you think will happend to all the oil companies in furture?
What impact do you think that would have on our standard of living or on our society in general?
Svar #1
28. oktober 2007 af Katrine (Slettet)
happend = happen
in furture = in the future
what impact do you think that would have = what impact do you think it will have
in furture = in the future
what impact do you think that would have = what impact do you think it will have
Skriv et svar til: Take a peek!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
