Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
Formler i ligesidet sfærisk trekant!
19. november 2007 af
-sus- (Slettet)
Hejsa!
Jeg sidder med min studieretningsopgave og skal vise, at der for en ligesidet sfærisk trekant gælder med sidelængde s og vinkel v gælder formlerne:
cos(v) = cos(s)/1+cos(s)
og
cos(v) = cos(s)-(cos(s))^2/(sin(s))^2
Nogen der har en fiks idé til dette, så jeg ka komme igang? :)
Jeg sidder med min studieretningsopgave og skal vise, at der for en ligesidet sfærisk trekant gælder med sidelængde s og vinkel v gælder formlerne:
cos(v) = cos(s)/1+cos(s)
og
cos(v) = cos(s)-(cos(s))^2/(sin(s))^2
Nogen der har en fiks idé til dette, så jeg ka komme igang? :)
Skriv et svar til: Formler i ligesidet sfærisk trekant!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
