Engelsk
Få sætninger
22. november 2007 af
Jensbojsen (Slettet)
Nogen der vil rette disse sætninger, (fokus er på brugen af fremtid hvis det er muligt) og selvfølgelig grammatik generelt.
Dansk:
Når jeg bliver Englands statsminister
Hver aften beder jeg [om], at jeg en dag kan blive statsminister. Det bliver spændende. Så vil jeg gøre verden bedre end i dag; når jeg bliver landets leder, sender vi alle de gamle politikere (politician) hjem. Alle mennesker får et rart sted at bo. Men de skal aflevere (give up) deres biler, så vi får mindre (less) forurening. Jeg vil også sørge for, at alle får et godt arbejde; ingen behøver at være arbejdsløs i min fagre (brave) nye verden.
Engelsk:
When I become the prime minister of England
Every evening ask I that I one day become prime minister. It is going to be exciting. So will I do the world better than today; when I become the leader of the country, send we the old politician home.
All people get a nice place to live. But they give up their cars, so we get less pollution. I will also take care of that all get a good job; nobody needs to be unemployed in my brave new world.
Dansk:
Når jeg bliver Englands statsminister
Hver aften beder jeg [om], at jeg en dag kan blive statsminister. Det bliver spændende. Så vil jeg gøre verden bedre end i dag; når jeg bliver landets leder, sender vi alle de gamle politikere (politician) hjem. Alle mennesker får et rart sted at bo. Men de skal aflevere (give up) deres biler, så vi får mindre (less) forurening. Jeg vil også sørge for, at alle får et godt arbejde; ingen behøver at være arbejdsløs i min fagre (brave) nye verden.
Engelsk:
When I become the prime minister of England
Every evening ask I that I one day become prime minister. It is going to be exciting. So will I do the world better than today; when I become the leader of the country, send we the old politician home.
All people get a nice place to live. But they give up their cars, so we get less pollution. I will also take care of that all get a good job; nobody needs to be unemployed in my brave new world.
Svar #1
23. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud på rettelser.
(...) = indsættes
[...] = slettes
When I become the /p/(P)rime /m/(M)inister of England
Every evening [ask] I (pray) that [I] one day (I will) become (the) [p](P)rime [m](M)inister. It is going to be exciting. [So](Then) [will] I (will) [do](make) the world (a) better (place) than today[;](.) [w](W)hen I become the leader of the country, [send] we (will send) the old politician(s) home.
All people (will) [get](receive) a [nice](pleasant) place to live. But they (will have to) give up their cars, so we (will) [get](have) less pollution. I will also [take care of](make sure) that [all](everybody) get(s) a good job; no[body] (one) needs to be unemployed in my brave new world.
Sig til hvis rettelserne er forvirrende.
(...) = indsættes
[...] = slettes
When I become the /p/(P)rime /m/(M)inister of England
Every evening [ask] I (pray) that [I] one day (I will) become (the) [p](P)rime [m](M)inister. It is going to be exciting. [So](Then) [will] I (will) [do](make) the world (a) better (place) than today[;](.) [w](W)hen I become the leader of the country, [send] we (will send) the old politician(s) home.
All people (will) [get](receive) a [nice](pleasant) place to live. But they (will have to) give up their cars, so we (will) [get](have) less pollution. I will also [take care of](make sure) that [all](everybody) get(s) a good job; no[body] (one) needs to be unemployed in my brave new world.
Sig til hvis rettelserne er forvirrende.
Svar #2
23. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
Overskriften:
When I become the [p](P)rime [m](M)inister of England
When I become the [p](P)rime [m](M)inister of England
Skriv et svar til: Få sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
