Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Lord of the Flies

08. december 2007 af Astridtm (Slettet)
Jeg er igang med studieretningsprojekt om Lord of the Flies i engelsk og samfundsfag. Min problemformulering lyder: "Der ønskes en analyse og fortolkning af William Goldings roman “Lord if the Flies”, med særligt henblik på en karakteristik af personerne og de grupper, der dannes på øen. Denne karakteristik af grupper skal understøttes af sociologiske teorier om gruppedannelse og gruppedynamik.
Der ønskes videre en sammenligning med forsøg eller moderne TV-varianter af eksperimenter med gruppedynamik."

Jeg har nogenlunde styr på det med de sociologiske teorier og sammenligningen med moderne eksperimenter mm. og er også ved at få styr på hvad jeg skal skrive i analysen, men..

Jeg ved ikke rigtig hvordan man skal starte sådan en opgave, og hvad jeg skal kalde de forskellige overskrifter og sådan.. det virker lidt uoverskueligt bare at skrive det hele ud i en køre, men er bange for at det kommer til at blive for punktopstillet (som om man bare har taget et analyseskema fra en ende af..)

Såå, nogen ideer til overskrifter og start på afsnit? Hjælp be' om :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2009 af Chriistinna (Slettet)

Jeg skriver om FH i dansk og psykologi, så jeg er lidt nysgerrig efter hvilke førsog og eksperimenter du har inddraget i din besvarelse? Det kunne jo være at der var noget af det jeg kunne bruge i mit.

Vh Christinna :)


Skriv et svar til: Lord of the Flies

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.