Andre fag

Online videoredigering?

19. januar 2008 af hund (Slettet)
Har et lidt for langt videoklip, som jeg gerne vil have gjort kortere. Fx ved at sætte afspilningshastigheden op. Er der nogen herinde, der kender nogle online videoredigerings-hps, hvor det eventuelt kan lade sig gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Hvis du bruger windows, kan du vel bare bruge windows movie maker. Ved dog ikke om den understøtter den omtalte funktion, men programmet ligger i windows.

Svar #2
19. januar 2008 af hund (Slettet)

Okay, desværre benytter jeg Leopard (OS X 10.5). Ved du om der findes lignede programmer til mac (som ikke er iMovie).

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2008 af BentJ (Slettet)

Jeg kan godt lide du skriver "desværre". Jeg har også ondt af dig på dine vegne ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2008 af SomeOneMore (Slettet)

#2 Nope bruger selv iMovie - Et genialt program.

Siden du har OSX 10.5 formoder jeg du har iLife 08 (og dermed også iMovie 08) eftersom det følger med ved køb af en maskine. Hvis du har købt din maskine med Tiger i sin tid, har du i stedet iLife 06.

Det nye iMovie mangler ganske enkelt den feature til at afspille filmen i en anden hastighed en oprindelig optaget, som 06 versionen havde. Dette skyldes at iMovie 08 er et helt nyt program, og ikke en "upgrade" af 06. 08 er således gjort mere brugervenlig for begyndere og hjemmebrugere, mens 06 stadig er en smule mere avanceret (hvor mærkeligt det end lyder).

Hvis du er den heldige ejer af iLife08 som jeg selv, burde du gratis kunne downloade og køre iMovie 06 HD, jf. Apples diskussionsfora i supportområdet på deres hjemmeside. iMovie 06 HD kan downloades her: http://www.apple.com/support/downloads/imovieHD6.html

Svar #5
19. januar 2008 af hund (Slettet)

#3; Der fik du mig. Det skal dog siges, at jeg synes 1000 gange bedre om Mac (og Leopard) end PC (og Windows - specielt Vista.. adr!). Har altid brugt PC, men forsøgte mig så med sån en af de her macbooks. Ikke nok med, at du aldrig bliver træt af designet, den funker virkelig også bedre! Og har aldrig haft virus på trods af mine udgifter til anti-virus stadig er 0 kr.

Viva la Apple!

#4; Mange takker. Jeg forsøger mig med dit link.

Skriv et svar til: Online videoredigering?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.