Engelsk

apostrof´''

24. januar 2008 af puffersystem (Slettet)
Hej Sp!

Nu er jeg i tvivl om:

Skal man andvende apostrof i Husband's passport eller husbands passport ?

Hvad er det rigtiger her ? eller kan man både bruge den ene og den anden?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Husband's passport

Det bruges ved genitiv.

Svar #2
24. januar 2008 af puffersystem (Slettet)

Så det betyder, at man SKAL andvende apostrof. ?? Ikke sandt ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2008 af Occulta (Slettet)

Jo.

Svar #4
24. januar 2008 af puffersystem (Slettet)

Uanset om det står i genitiv eller Grundled ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Det er jo en genitivsætning!

Brugbart svar (2)

Svar #6
24. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

La différences:

husband's passport = mandens pas
husbands passport = mænd pas
husbands' passports = mænds pas

Svar #7
24. januar 2008 af puffersystem (Slettet)

Er godt klar over at det er genitiv. Men jaah! jeg fortår det. TAkk :)

Skriv et svar til: apostrof´''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.