Andre fag

international økonomi

04. februar 2008 af hom (Slettet)
Hej folkens..

Jeg ville spørge om der er nogen som har en gammel eksamens opgave i IØ niveau B.. vil meget gerne se hvordan sådan en ser ud.. og så prøve at arbejde med opgaven..

vil blive meget glad hvis der bare er én som kan hjælpe ...

På forhånd tak :)

Brugbart svar (3)

Svar #1
04. februar 2008 af Marcus (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Search.aspx?query=International%20%c3%98konomi&category=-1&content=False&order=Title&asc=True&grade=-1&type=-1&theme=-1&page=1

Svar #2
04. februar 2008 af hom (Slettet)

#1
har set.. der er intet jeg søger efter..

Brugbart svar (3)

Svar #3
04. februar 2008 af chinpo (Slettet)

Du mener hvordan spørgsmålene til mdt. eksamen fx kan se ud? Eller er eksamensformen ændret til noget andet?

Svar #4
05. februar 2008 af hom (Slettet)

#3
ja, hvordan spørgsmålene kan se ud...
tror ikke at eksamensformen har ændret sig.. det er stadig det samme..

Brugbart svar (3)

Svar #5
06. februar 2008 af chinpo (Slettet)

Nu er det jo forbudt af tage spørgsmålene med ud fra eksamen, så det tror jeg bliver svært at se eksempler på, med det vil være en god idé at spørge din lærer efter hvordan spørgsmålene kunne se ud.

Da jeg var oppe trak jeg inflation, hvilket betød at jeg fik en artikel fra JP eller Børsen, kan ikke rigtig huske det, omkring danskernes øgede forbrug den sidste tid, mens der samtidig kun var en inflation på omkring 2-3 %.

Jeg fik 4 spørgsmål, og jeg kan ikke huske dem alle ordret, men jeg skulle som start gøre rede for de forskellige inflationsformer der findes. Så skulle jeg vist snakke om forholdet med lønstigninger og inflation, mens de sidste spørgsmål gik på artiklen. Hvor man skulle forklare hvordan det kunne lade sig gøre, at det blev forbrugt mere end nogensinde uden der var stigende inflation.

Håber det hjalp lidt, men som sagt kan du lige så godt spørge din lærer i god tid omkring eksempler på hvordan eksamensspørgsmål kunne se ud, de har næsten altid nogle gamle eksempler til at ligge, som de alligevel ikke ville bruge mere.

Svar #6
06. februar 2008 af hom (Slettet)

#5

tusind tak for det gode svar.. havde fuldstændigt glemt, at man ikke må tage opgaven med ud.. men tak for svaret .. det hjælper lidt.. jeg prøver at spørge min lærer.. håber han har nogle på sig.. (:

Brugbart svar (4)

Svar #7
12. august 2010 af ajkdslajdkl (Slettet)

hvad hedder de inflations former findes der ? for skal nemlig op til det imorgen, og har ingen bog , så tænkte på om i kunne hjælpe mig.

på forhånd tak


Skriv et svar til: international økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.