Geografi

hvda er det ?

01. marts 2008 af 215 (Slettet)
Hvad betyder dette ?
Jeg er virkelig dårlig til geograffi


39°24'26.85"N

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2008 af mathon

39°24'26.85"N = 39 grader 24 minutter og 26.85 sekunder Nordlig bredde

Svar #2
01. marts 2008 af 215 (Slettet)

24 minutter og 26,85 sek

hvad mener du med det

Svar #3
01. marts 2008 af 215 (Slettet)

Jeg bruger f.eks google earth til at finde et punkt

den siger at latitude er 53°32'34.92"N

vil det så sige breddegraden er 53 grader i nordlig bredde

Brugbart svar (1)

Svar #4
01. marts 2008 af mathon

i geografi er

1 grad = 60 minutter = 3600 sekunder

grad forkortes: °
minut forkortes: '
sekund forkortes: ''

Brugbart svar (1)

Svar #5
01. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

De er i øvrigt betegnet: Grader, bueminutter og buesekunder.

Svar #6
01. marts 2008 af 215 (Slettet)

men jeg skal bare have kordinatterne og skal ikke ned til mindste detalje

Svar #7
01. marts 2008 af 215 (Slettet)

er det jeg skrev rigtigt ?

Svar #8
01. marts 2008 af 215 (Slettet)

hvor stort et område ville kunne dække i Europa?

Svar #9
01. marts 2008 af 215 (Slettet)

kina

Brugbart svar (1)

Svar #10
09. juni 2008 af güzelah (Slettet)

Hej!
Er der nogen der kan hjælpe mig med dette spørgsmål:

Truslen om den globale opvarmning fylder avisernes forsider og fjernsynskanalerne. Hvad skal vi tro på? Og hvad kan vi gøre?

pÅ forhånd tak :)

Hilsen Louise

Skriv et svar til: hvda er det ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.