Spansk

Hjælp til en sætning.

29. marts 2008 af DetNini (Slettet)
Jeg har lidt problemer med denne sætning: barejeren ler ad ham = el cantinero se ría de... Jeg har lidt svært ved at indsætte 'ham' og hvad hedder det i dette tilfælde.

Er der nogen, der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2008 af Nullerdoggi (Slettet)

Skal man ikke bruge le i dette tilfælde? :)

Svar #2
29. marts 2008 af DetNini (Slettet)

Jo, eller så er det lo :s

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2008 af Lone H. (Slettet)

el cantinero se rie de el...

han griner af mig = el se rie de mi

de griner af dig = ellos se rien de ti
bare eks.

hej-hej

Svar #4
29. marts 2008 af DetNini (Slettet)

mange tak :-) I ordbogen blev verbet bare bøjet til ría.. det er måske forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2008 af Lone H. (Slettet)

jeg ville sige at hvis det er nutid...

yo me río
tu te ríes
el/ella se ríe

nosotros nos reímos
vosotros os reís
ellos/ellas se ríen

bye-bye

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. marts 2008 af MMunk (Slettet)

"el cantinero se ríe de él" eller "el cantinero se reía de él.
ok?

Brugbart svar (0)

Svar #7
31. marts 2008 af Lone H. (Slettet)

#6
barmanden ler ad ham = nutid / presente

el cantinero se ríe de él...



el cantinero se reía de él = imperfecto

et link

http://users.ipfw.edu/jehle/COURSES/verbs/reir.htm

hvis ikke jeg tager helt fejl.

Skriv et svar til: Hjælp til en sætning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.