Engelsk
Would & Will
27. april 2008 af
Malena11 (Slettet)
altså jeg er i gang med at skrive noget på engelsk, men jeg er gået lidt i stå, da jeg ikke helt er sikker på om would er datid? og om man sagtens kan bruge will og would i en stil, altså samtidig?
Svar #2
27. april 2008 af Malena11 (Slettet)
I think that the Vineyard family would get some money from the bank, with dr. Sweeney’s help.
Then Derek and the rest of the Vineyard family would move to an another city where there is a little bit more peace between the races. They would use the money to buy a big house, and a little car.
Derek would get a job in a factory there is own by dr. Sweeney’s best friend.
^ sådan, der er flere end en.. synes bare jeg bruger would rigtig meget, men kan ikke få et andet ord til at passe ind.
Then Derek and the rest of the Vineyard family would move to an another city where there is a little bit more peace between the races. They would use the money to buy a big house, and a little car.
Derek would get a job in a factory there is own by dr. Sweeney’s best friend.
^ sådan, der er flere end en.. synes bare jeg bruger would rigtig meget, men kan ikke få et andet ord til at passe ind.
Svar #3
27. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Hvis det er tanker om fremtiden, bør du benytte "will". Hvis du derimod kigger tilbage i tiden, bør "would" benyttes.
Will = vil
Would = ville
Hvis det er tanker om fremtiden, bør du benytte "will". Hvis du derimod kigger tilbage i tiden, bør "would" benyttes.
Will = vil
Would = ville
Skriv et svar til: Would & Will
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
