Eksamensforberedelse

MEGA STRESSET!!!

30. april 2008 af Solsikke Ronja (Slettet)
HEj, jeg har lige fået at vi skal op i geografi og tysk som udtræksfag!!!Men jeg er mega stresset/forvirret, for ved intet om hvordan jeg skal forberede mig..vil være mega dejligt hvis nogen vil hjælpe mig lidt på vej...(Behøves ikke kun at være i tysk-Geografi, men også de andre obligatoriske fag)...

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2008 af ¤sweety¤ (Slettet)

træls

Brugbart svar (1)

Svar #2
30. april 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

holder dit gymnasium ikke kurser for eksamensangst? Det findes i hvert fald på mit gymnasium

Brugbart svar (1)

Svar #3
30. april 2008 af blackduck (Slettet)

#2

Det er, formegentligt, en folkeskoleelv.

#0

Din undervisning er jo ikke slut. Spørg din lære næste gang i har faget, du er sikkert ikke den eneste der er i tvivl hvis i slet ikke har hørt noget.

Brugbart svar (1)

Svar #4
30. april 2008 af Mussy06 (Slettet)

#2, Ud fra alderen, og ud fra min viden om, at udtrækningsfagene får man at vide i dag, så er der højst sandsynligt tale om folkeskole (:

#0, GEografi og tysk? Hm, geografi har jeg ingen anelser om, da jeg (heldigvis) skal op i biologi, men for din skyld, synes jeg, du skulle gå dine mapper (og bøger) igennem. Eksempelvis er det med bredde- og længdegrader nok noget godt at kunne, plus at kunne aflæse hydrotermfigurer.

Tysk? Det burde ikke være et problem, hvis du har fulgt godt med de seneste år, kan det grammatik, der kræves. Læs mere, hør/se mere tysk, og du skulle nok klare det. I øvrigt, mundtlig tysk kræver jo kun god forberedelse, så du skal bare kløe på og øve ;)

Brugbart svar (1)

Svar #5
30. april 2008 af Mussy06 (Slettet)

Og forresten Ronja, hvis du tænker over tiden og bliver stresset, kommer du ikke langt. Tag det roligt, slap af, gå ud og motioner lidt, derefter kan du læse på tingene. - Du skal nok klare det. ;D

Brugbart svar (1)

Svar #6
30. april 2008 af The Master (Slettet)

hvis gym gør dig stresset vil du aldrig nå langt i dit liv

Brugbart svar (1)

Svar #7
30. april 2008 af Mussy06 (Slettet)

#6 Det er da okay at blive stresset en gang imellem.

Brugbart svar (1)

Svar #8
02. maj 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Hvis man er stresset, så skal man bare slappe lidt af. Det er bare et godt råd. Stop f.eks. med at lave lektier i et par dage. Jeg garanterer, at din travlhed vil aftage.

Brugbart svar (1)

Svar #9
04. maj 2008 af karamellen2 (Slettet)

#6 - Enig med #7, men det er vist kun en folkeskoleelev det drejer sig om her.. Men er enig med dig i at hvis hun er så super stresset over folkeskolen, bliver gymnasiet et helvede osv..

Brugbart svar (1)

Svar #10
04. maj 2008 af Shais

Men man kan også lære at håndtere stress med tiden, for jo mere man udvikler sig. Vi er alle i en udviklingsfase hele livet igennem.

Stress handler om at prioritere ting, og evt. skrive dem ned, så de ikke flyder rundt i hovedet - og så tage tingene som de kommer. Sådan undgår jeg selv stress på. Men vi må huske på, at stress til tider kan være sundt i en lille mængde. Det handler altså om balancegang, ligesom med alt andet. Personligt elsker jeg at være stresset på den måde, at jeg kan lide at have mange ting, jeg skal nå. Men det kan selvfølgelig også blive for meget med tiden, hvorfor pauser ind i mellem er rare til aflastning.

Svar #11
05. maj 2008 af Solsikke Ronja (Slettet)

Mange tak for jeres svar og jeres hjælpsomlige hjerter, men det kan godt være lidt svært at sidde som folkeskoleelev og skal til prøve for første gang i 10 år!!!

Brugbart svar (1)

Svar #12
11. maj 2008 af muzvitten (Slettet)

Nu skal jeg ikke virke som en pusher eller dårlig indflydelse... Men spørg din læge om betablokkere - en mild form for hjertemedicin, men de virker UBESTYRLIG godt (på mig ihvertfald). Det gør det næsten umuligt at stresse, og de er blevet fast inventar til mine eksamner :)

Svar #13
12. maj 2008 af Solsikke Ronja (Slettet)

hej muzvitten,

det virkerhverken som pusher eller giver dårlig indflydelse, men jeg vil helst ikke tage noget afslappende medicin, da jeg er bange for at blive afhængig af det...håber du forstår..

Nogen der ved hvordan man kan forberede sig til geografi???

Brugbart svar (1)

Svar #14
13. maj 2008 af guccipigen (Slettet)

hm skal ikke selv op i det men du kan prøve at tage den geografitest de kom op i sidste år så du ved hvad der noglelunde kræves

Brugbart svar (1)

Svar #15
13. maj 2008 af Harry Potter (Slettet)

-jeg kan da godt føle mig VIRKELIG stresset en gang imellem.. derfor skal jeg da nok klare gymnasiet. Det er jeg da ikke i tvivl om. Nu må i holde op!

Svar #16
14. maj 2008 af Solsikke Ronja (Slettet)

Hvor kan jeg finde den geografi-test??
Jeg har været inde på uvms hjemmeside og taget testen derinde, men vil meget gerne føle mig helt klar...hvis i forstår..

Brugbart svar (1)

Svar #17
16. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

#16, hvad er der med dig og alle de tegn? :P

Here you go girl (nederst) : https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=490028

Brugbart svar (1)

Svar #18
17. maj 2008 af chinabox (Slettet)

Du er da også overalt Mussy06.

Skriv et svar til: MEGA STRESSET!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.