Eksamensforberedelse
MatB - x^2=p
24. maj 2008 af
demilia (Slettet)
I mine eksamensspørgsmål er der som underspørgsmål til "potenser og rødder" den opgave, at jeg skal bevise sætningen om løsning til x^2=p.
hvilken sætning er det, og hvordan løses den?
hvilken sætning er det, og hvordan løses den?
Svar #1
24. maj 2008 af dnadan (Slettet)
Med andre ord, vise, at de to løsning er -sqrt(p) og sqrt(p), ikke sandt?
Prøv at trække p fra på begge sider og benyt herefter 3. kvadratsætning.
Prøv at trække p fra på begge sider og benyt herefter 3. kvadratsætning.
Skriv et svar til: MatB - x^2=p
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
