Eksamensforberedelse
Man
13. juni 2008 af
12.marts (Slettet)
Hejsa..
Jeg sidder nu og er ved at blive en smule stresset over alt det, jeg skal nå at læse inden jeg skal have huen på hovedet.. Mit problem ligger i, at jeg har 2 eksaminer tilbage.. Dansk er på torsdag = 5 dage til og derefter historie om onsdagen = 5 dage efter dansk..
I hvert fag findes der 7 områder.. I historie er de relativt store.. Og da jeg ikke engang har 1 dag til at læse op på hvert forløb, vil jeg høre til om der er nogen der kan give nogle råd om hvordan jeg bør gribe situationen an..
Sagen er den, at jeg ikke kun vil nøjes med at bestå - men vil gerne satse på en højere karakter, da de vil få indvirkning på, om jeg kan komme ind på den videre uddannelse jeg ønsker..
På forhånd tak..
Jeg sidder nu og er ved at blive en smule stresset over alt det, jeg skal nå at læse inden jeg skal have huen på hovedet.. Mit problem ligger i, at jeg har 2 eksaminer tilbage.. Dansk er på torsdag = 5 dage til og derefter historie om onsdagen = 5 dage efter dansk..
I hvert fag findes der 7 områder.. I historie er de relativt store.. Og da jeg ikke engang har 1 dag til at læse op på hvert forløb, vil jeg høre til om der er nogen der kan give nogle råd om hvordan jeg bør gribe situationen an..
Sagen er den, at jeg ikke kun vil nøjes med at bestå - men vil gerne satse på en højere karakter, da de vil få indvirkning på, om jeg kan komme ind på den videre uddannelse jeg ønsker..
På forhånd tak..
Svar #2
13. juni 2008 af missheidi (Slettet)
Hej.
Du skal ikke læse alt hvad I har lavet.
Det er en god idé at læse grundigt på det, som du ikke har styr på. Få skrevet nogle noter, spørg evt her inde om hjælp til områderne.
Læs så det du har tid til. (Sørg for at nå rundt om alle områderne)
Hvis du har fuldt med i undervisning de andre år, er det ikke så svært..:)
Du vil nok kunne få nogle flere og bedre råd af andre her inde..
Du skal ikke læse alt hvad I har lavet.
Det er en god idé at læse grundigt på det, som du ikke har styr på. Få skrevet nogle noter, spørg evt her inde om hjælp til områderne.
Læs så det du har tid til. (Sørg for at nå rundt om alle områderne)
Hvis du har fuldt med i undervisning de andre år, er det ikke så svært..:)
Du vil nok kunne få nogle flere og bedre råd af andre her inde..
Svar #3
13. juni 2008 af Marcus (Slettet)
Nøgleordet er overblik.
Det vil kræve utroligt mange søvnløse nætter, hvis du skal igennem hele dit pensum på så kort tid i to store fag. Mit råd er derfor at du forsøger at danne dig et overblik i de to fag. Inden for dansk, få styr på perioderne og forfatterne, som i har arbejdet med, og prøv at finde nogle gode perspektiver mellem de forskellige. I historie er det perioderne, hvilke årstal er de vigtigste? hvem er de vigtigste personer? og hvad resulterede begivenheden i?
Du vil sikker være mere inde i noget stof end andet, så fokuser på det du har særligt svært ved.
Det var et på guldkorn, håber de kan give dig lidt inspiration. Eksamenslæsning er meget individuelt, så jeg har blot beskrevet, hvad jeg ville gøre.
Det vil kræve utroligt mange søvnløse nætter, hvis du skal igennem hele dit pensum på så kort tid i to store fag. Mit råd er derfor at du forsøger at danne dig et overblik i de to fag. Inden for dansk, få styr på perioderne og forfatterne, som i har arbejdet med, og prøv at finde nogle gode perspektiver mellem de forskellige. I historie er det perioderne, hvilke årstal er de vigtigste? hvem er de vigtigste personer? og hvad resulterede begivenheden i?
Du vil sikker være mere inde i noget stof end andet, så fokuser på det du har særligt svært ved.
Det var et på guldkorn, håber de kan give dig lidt inspiration. Eksamenslæsning er meget individuelt, så jeg har blot beskrevet, hvad jeg ville gøre.
Skriv et svar til: Man
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
