Studievalg og videregående studie
grænsekvotienter
14. juli 2008 af
redbarnet (Slettet)
Hej!
Sidder lige og og kigger på psykologiuddannelsen - Århus.
På UG står der, at kvote 1 = 9,6 og Standby = 9,4
På Århus universitets hjemmeside står der derimod, at "grænsekvotient" = 9,6 og Standby = 9,5.
Hvorfor dog det?
Sidder lige og og kigger på psykologiuddannelsen - Århus.
På UG står der, at kvote 1 = 9,6 og Standby = 9,4
På Århus universitets hjemmeside står der derimod, at "grænsekvotient" = 9,6 og Standby = 9,5.
Hvorfor dog det?
Svar #1
14. juli 2008 af 150972 (Slettet)
Det er nok en fejl.
Grænsekvotienterne kan du ikke bruge til noget. De fortæller kun noget om de optagendes gennemsnit sidste år.
Grænsekvotienterne kan du ikke bruge til noget. De fortæller kun noget om de optagendes gennemsnit sidste år.
Skriv et svar til: grænsekvotienter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
