Andre fag

Hvad er cool og ikke cool?!

02. oktober 2004 af SuperZasa (Slettet)

Hej!

Hvad definerer i selve ordet cool?
Hvad synes i er cool og ikke cool?

Vil gerne vide jeres meninger om det...

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2004 af Feel (Slettet)

cool = godt/fedt
ikke cool = dårligt/grimt/kikset

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2004 af Marcus (Slettet)

cool = koldt
ikke cool = ikke koldt (lunt eller varmt)

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2004 af tbjorn (Slettet)

#2: Er det mon en vits?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2004 af maren malkeko (Slettet)

Ej jeg syntes det er et rigtig, rigtig cool spørgsmål.
Jeg vil definere cool, som det der er bedre end fedt og ucool som det der er bedre end total nederen.
Håber virkelig du kan bruge mit coole svar.
tbjorn selvfølgelig er det ikke en vits det er da et gravalvorligt spørgsmål, som skal tages meget seriøst;-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Jeg er "cool". Andre mennesker er "nederen".

Real ultimate power.

Your pal, -1


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. oktober 2004 af tbjorn (Slettet)

#5: Du har ret - du er i en kategori for dig selv.

Girl power

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2004 af tbjorn (Slettet)

#5: Du har ret - du er i en kategori for dig selv.

Girl power

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Det er hvad man kan forvente af en sproglig jf. "Girl power".

Det hedder:

REAL ULTIMATE POWER

RRRR___EEEE____A______L_______!
R__R___E______A_A_____L_______!
RRR____EEEE__A___A____L_______!
R__R___E____AAAAAAA___L_______
R___R__EEEE_A_____A___LLLLL___!

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

http://www.realultimatepower.net

Brugbart svar (0)

Svar #10
02. oktober 2004 af tante_toffee (Slettet)

cool er retro; det er et ord, der var meget hypet og brugt - havde sin storhedstid - for et par år siden. det bruges også ofte i dag, men er i højere grad blevet fortrængt af nye og/eller andre ord. cool blev hurtigt allemands eje, også i kraft af at det har flere betydninger (jfr. #2). i dag bliver cool ofte skubbet til side til fordel for mere specielle ord, gerne nogle man selv har sammensat, således at man skiller sig ud fra mængden.

hvad jeg synes der er cool (i "fedt" betydningen): individualitet og innovation
hvad jeg synes der er ucool (i "ufedt" betydningen): ordet cool =)

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. oktober 2004 af Marcus (Slettet)

#Formel-mand: hvad er "real ultimate power" ?

Brugbart svar (0)

Svar #12
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

#11 -> #9 -> link

Brugbart svar (0)

Svar #13
02. oktober 2004 af Marcus (Slettet)

#12 det er ikke federe en total vikinge power..

Brugbart svar (0)

Svar #14
02. oktober 2004 af 7419 (Slettet)

Det er cool, at Studieportalen er blevet større end Studienet. Og selvom de service Studieportalen leverer er gratis, så er de langt bedre end Studienets. Opgaverne på Studienet er generelt enormt usle!

Brugbart svar (0)

Svar #15
02. oktober 2004 af 7419 (Slettet)

I #14 bygger jeg "Studieportalen er blevet større end Studienet" på chart-counteren. Men det antal hits der står på www.chart.dk, er det antal besøgende i gennemsnit pr. dag, eller er det antal hits for den pågældende dag?

Brugbart svar (0)

Svar #16
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Vedr. # 8:

JAMEN DOG!

Never give in--never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense. Never yield to force; never yield to the apparently overwhelming might of the enemy.
Sir Winston Churchill, Speech, 1941, Harrow School
British politician (1874 - 1965)


REAL, ULTIMATE POWER!

Brugbart svar (0)

Svar #17
02. oktober 2004 af Dunnar (Slettet)

#9 er det det du synes er cool eller uncool eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #18
02. oktober 2004 af Lasse

#15 -> Tallet på Chart er et gennemsnit over de sidste 7 dage...

Brugbart svar (0)

Svar #19
02. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

#17: Det blev indikeret i #5/#8, men een fandt indholdet irrelevant (for dernæst at skifte mening...?).

Jeg vil dog sige, at The Official Ninja Webpage er "cool". Den musik, der er på sitet er "svedig" og de våben, der benyttes er "nede med den fede".

Your pal, -1

Genius must be born and never taught.

Brugbart svar (0)

Svar #20
02. oktober 2004 af Lurch (Slettet)

Er det ikke bare for cool at være nede med de selvfede........?

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 59 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.