Engelsk

Rette 5 linjer?

31. august 2008 af 1g (Slettet)

Erica fandt det svært at være alene. Det var kommet som et chok for hende at hendes mand var gået fra hende. Hendes forfængelighed og hendes selvtillid blev såret, og hun følte sig gammel efter at hun, som hun sagde, var blevet udskiftet med en nyere model. Samtidig var hun helt uinteresseret i at lære andre mænd at kende, og følte afsky, ja had, når nogen lagde an på hende. Økonomiske problemer havde hun også, fordi hun var for stolt til at bede Pattis far om penge - selv om han havde nok af dem. Men hun nød at være fri.

Hér er så min oversættelse, som trænger til en rettelse:

Erica found it hard to be alone. It was came as a shock for her that her man was gang from her. Her vanity and her self-confidence got wounded, and she felt herself old after that she, like she said, was became replaced with a newer model. Contemporary was she completely uninterested about to learn other men to know, and felt dislike, yes hatred, when somebody made a pass at her. She also had economic problems, because she was too proud about to ask Pattis father about money – though he had enough of them. But she enjoyed to be free.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2008 af Isomorphician

It was came = It came

for her = to her

was gang from her = had left her (direkte oversættelser dur sjældent)

got wounded = were hurt

she felt herself old = she felt old

after that she = after she

like she said = as she put it

was became replaced with a newer model = had been replaced for a younger model

Contemporary was she = At the same time she had become

about to learn = in learning to know other men

yes hatred = even hatred

proud about = proud

Pattis = Patti's

about money = for money

though = even though

them = it


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

that her man was gang from her -> that her husband had left her


Skriv et svar til: Rette 5 linjer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.