Engelsk

Analyse problemer

30. oktober 2008 af Kallen (Slettet)

Jeg skal anaalysere nogle sætninger, men jo mere jeg sidder med dem, jo mere i tvivl bliver jeg om de er rigtige :S
Så tænkte om der ikke var nogle her, som måske bare lige hurtigt ville se på, om mine forslag ser norgenlunde fornuftige ud, og hvis ikke, lige påpege problemet, tak :)

Here goes:

1. Peter has a cold

Peter = subject, has = verb
a cold = enten direct object eller subject compliment


2. A crowd had gathered

A crowd = subject
Had gathered = verb
eller
had = verb, gathered = subject compliment


3. She considered herself lucky

She = subject, considered = verb, herself lucky = subject compliment


4. Her children live at home

Her children = subject, live = verb, at home = adverbial


5. They placed their books on that table

They= subject, placed = verb, their books = direct object, on that table = adverbial


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Tjek dine subject compliments de er ikke korrekte.


Svar #2
30. oktober 2008 af Kallen (Slettet)

Okay, mange tak :)


Skriv et svar til: Analyse problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.