Engelsk

underligt

21. november 2008 af david villa (Slettet)

hej

hvis jeg har en sætning

he speaks english fluently

så er he=prop

speaks=vb

fluently=adv

men hvad er english er det et naveord??


Svar #1
21. november 2008 af david villa (Slettet)

og hvis det er hvorfor??


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2008 af Hulepindsvin. (Slettet)

Er "English fluently" ikke adverbialled?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2008 af lalalayba (Slettet)

jég vil også sig at det er et adverbialled..sådan præpåsitionsforbindelse


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2008 af Scherz (Slettet)

#2 Så laver du syntaksanalyse; man kan se, at #0 søger ordklasser og ikke led.

#0 "English" kan både være et navneord (substantiv) og tillægsord (adjektiv).


Svar #5
22. november 2008 af david villa (Slettet)

er det så English fluently sammen der er adv??


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. november 2008 af Sherwood (Slettet)

fluently er et adverbium, hvilket du også kan se på endelsen. Adverbiet lægger sig til english, som jeg vil gætte på er et adjektiv i dette tilfælde.


Skriv et svar til: underligt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.