Musik

differentialregning????

10. december 2008 af line-friis (Slettet)

Hey jeg skal finde f ' (X) = 0

Funktionen hedder f(x) = 5* ln(x) - x + 6

eller f ' (x) = 5 * 1/x

Så er spørgsmålet hvordan jeg finder f ' (x) = 0 ????

På forhånd tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. december 2008 af Roger Moore (Slettet)

 Hvis f'(x) = 5*1/x og du skal finde f'(x) = 0, skal du isolerer x i 5*1/x = 0.


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. december 2008 af peter lind

f'(x)=5/x-1, så du skal løse ligningen 5/x-1=0

Den opgave har intet med musik at gøre!


Svar #3
10. december 2008 af line-friis (Slettet)

sorry :/


Brugbart svar (2)

Svar #4
10. december 2008 af Roger Moore (Slettet)

 Desuden har du også differentieret forkert

f(x) = 5ln(x)-x+6

f'(x) = 5/x-1

f'(x) = 0

5/x-1 = 0 , x = 5


Brugbart svar (2)

Svar #5
10. december 2008 af Rasmus-Otten (Slettet)

 Hvordan har du fået det til at være f ´(x) = 5/x-1 Roger moore?

Er det ikke f ´(x) = 5/x-x?


Brugbart svar (2)

Svar #6
12. december 2008 af Roger Moore (Slettet)

 x differentieret er 1


Skriv et svar til: differentialregning????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.