Engelsk

Oversætning til projekt (haster)

14. december 2008 af jrnh555 (Slettet)

skal skrive en opgave om integration, og har lidt problemer med oversætningen. er startet, men har lidt problemer med opstille det rigtig (omvendt ordstilling) desuden er det en svær tekst. på forhånd tak = ) det er især de markerede områder jeg har problemer.

"Debatten om integration har fyldt meget i medierne. Det er ikke uden problemer pludselig at skulle forholde sig til en ny kultur, nyt sprog og nye love. I min opgave skal jeg redegøre for de problemer der er forbundet med integration af flygtninge og indvandrere i Danmark. Desuden vil jeg undersøge regeringens integrations politik og om den løser problemerne. Næste skridt er at diskuterer hvilke tiltag der eventuelt kan tages for at gøre integrationen bedre, her inddrages kronikken ”arkitektur mod ghettoisering” i men besvarelse.

Som slutning kan du læse mit debatindlæg til en avis, hvor jeg diskuterer ovenstående problemstillinger ved integration og tiltag. Danmark står ved en korsvej: vi kan bevæge os i retning af et samfund, der er opsplittet efter etniske, kulturelle og religiøse skillelinjer. Et samfund, hvor befolkningsgrupperne lever i hver deres parallelsamfund uden den store kontakt til andre. Eller vi kan styrke fællesskabet omkring det danske samfunds grundlæggende værdier."


Svar #1
14. december 2008 af jrnh555 (Slettet)

come on, faster faster faster ;D


Svar #2
15. december 2008 af jrnh555 (Slettet)

ingen svar :(, er der ikke en som er hård til engelsk der kan hjælp mig lidt?


Svar #3
17. december 2008 af jrnh555 (Slettet)

skal bruge et svar inden torsdag


Skriv et svar til: Oversætning til projekt (haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.