Fysik

Aflæse acceleration ud fra v-t graf

21. maj 2024 af alma00 - Niveau: A-niveau

Hej jeg har fået denne opgave, og jeg kan ikke helt gennemskue hvad der er den smarteste måde at løse den på.

Øverste figur viser hastigheden af et objekt som funktion af tid. De fire resterende figurer viser acceleration som funktion af tid. Hvilken figur viser accelerationen af objektet?

A) Figur A
B) Figur B
C) Figur C
D) Figur D
E) Ingen af disse
F) Ved ikke

Se det vedhæftede billede.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2024 af mathon

Da
          \small \small \begin{array}{lllllll} \left |\overrightarrow{a} \right | =\left |\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{v}}{\mathrm{d} t} \right |\quad \textup{tangenth\ae ldningen i punkter p\aa \ }\left \{ \overrightarrow{v} ,t\right \}\textup{-grafen i overenstemmelse } \\ \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \;\; \; \; \; \; \; \textup{med figur B.} \end{}


Svar #2
22. maj 2024 af alma00

Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Aflæse acceleration ud fra v-t graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.