Spansk

Er der nogen der vil rette mine 7 spanske sætninger? ( nemme )

21. januar 2009 af mandsling (Slettet)

Jer er VIRKELIG dårlig til spansk, er der nogle der vil rette disse 7 sætninger:

1 - ramon og ana tager hen til metrostationen = ramon y ana van la estacion de metro.

2 - hvor ligger den? = donde esta?

3 - den ligger i centrum = esta en centrum

4 - har du llyst til at tage på landet i morgen? = quieres vas al pais a manana?

5 - går i hen på baren nu? = vais a pie a la barra ahora?

6 - hvorfor kører du i taxa til landsbyen? = por que conduces en el taxi a la pueblo?

7 - hvordan har i det? = como estais?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af guero (Slettet)

1 - Ramon y Ana van a la estación de metro

3 - está en el centro

4 - quieres ir al campo manaña?

5 - vais al bar ahora?

6 - por qué vas en taxi al pueblo?


Skriv et svar til: Er der nogen der vil rette mine 7 spanske sætninger? ( nemme )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.