Studiebolig

Industri- og Bikuben Kollegiet (København)?

03. februar 2009 af Bettemy (Slettet)

Hejsa

Til sommer flytter jeg til København, og jeg skal derfor finde ud af, hvilke kollegier det er, jeg gerne vil ind på. Ud fra beskrivelser på CIU + kollegiernes hjemmesider (+billeder) jeg jeg blevet lidt hooked på netop disse to kolegier, men jeg savner dog en lille smule om, hvordan kollegierne fungerer socialt, mv.

Jeg søger et kollegie, hvor man kommer hinanden ved i fælleskøkkenerne, har et godt sammenhold/naboskab og kan holde nogle gode fester fra tid til anden.. Nogle der har erfaring om dette på disse kollegier ( eller kender nogle, der har?).

Skulle der evt være andre super kollegier i København, jeg har overset, må I meget gerne nævne dem også. Jeg søger: Kollegier med ikke alt for små værelser (mindst 12 kvm), eget køkken og bad, fælleskøkken og en leje på 2500 - 3000 alt incl. Og så helst ikke mere end 4-5 km fra Økonomisk Institut (Studiestræde, mener jeg, det ligger på), og næsten vigtigst af alt: et godt socialt liv (som beskrevet ovenfor) .. Nogle forslag?

Mange venlige hilsner

Sandra
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2009 af klotte (Slettet)

hvis du hæfter dig ved at det er nybyggeri og store værelser er disse forslag gode. Vil anbefale industrikollegiet.

MEN der er så meget andet der gør kolleigielivet sjovt, spændende og inspirerende:

Det vrimler med kollegier i byen og du skal nok søge mere end " det du helst vil" for at få en chanche. Der er ikke frit valg på alle hylder med kø !

held og lykke


Skriv et svar til: Industri- og Bikuben Kollegiet (København)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.