Det internationale område (DIO)

Diffenrentialkvotienten f'(x)

18. februar 2009 af Kurdoking (Slettet)

Jeg skal finde  Diffenrentialkvotienten f'(x)

for følgende formler

a. f(x)=3x+4√x

b. f(x)=2x*e^x

Ved man skal bruge indre-ydre reglerne ..

Man kan slet ikke finde ud af det.. :S

Nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. februar 2009 af dupond (Slettet)

A. må være lig med

f'(x)= 3+2/√x

B. må være lig med

f'(x)= (2x+2)*e^x

har dog lidt svært ved at forklare, hvorfor...


Svar #2
18. februar 2009 af Kurdoking (Slettet)

 hehe :P 

kan du lave nogle mellemregninger.. så kan det være at måske er med ?


Skriv et svar til: Diffenrentialkvotienten f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.