Eksamensforberedelse

3,9 i snit

25. februar 2009 af Grunk1234 (Slettet)

Hvis nu man har 3,9 i snit indtil videre på sit eksamensbevis, og man skal op til sommer. Hvor mange 02 eller 00 skal der til for at komme under 2,0 i snit?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det aritmetriske gennemsnit: (x1+x2+x3+...+xn)/n = 3,9, så skal du bare sætte ind.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2009 af Gruppe7 (Slettet)

Det kommer an på en masse ting. Hovedsageligt vægtene for de fag du kommer op i.


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. april 2009 af Namai (Slettet)

#1

er du sikker på at det er sådan at det regnes ud? Hvad med betydningen af A-niveau fag som vægtes 2 ??

JEg er ret sikker på at dine fag's niveauer har betydning for karaktererne, A = 2, B = 1,5 og C = 1.. - altså dette gælder kun hvis det ar været en mundtlig eksamen, ved ikke med årskarakterer..


Skriv et svar til: 3,9 i snit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.