Engelsk

Lille rettelse

18. marts 2009 af KA91 (Slettet)

Hej ville være rart hvis der var nogen der gad rette mit abstract igennem. Tak på forhånd! :D 

The study examines the two stories; ´´Snedronningen´´ and ´´Rejsekammeraten´´ written by H.C. Andersen. These two fairytales can be interpreted in many ways but in this study there’s a special focus on the demonic and religious aspects. The study also investigates how H.C. Andersen’s life can be compared to ´´Snedronningen´´ and ´´Rejsekammeraten´´ and how the period of the time the stories was written can be related to the two stories. The most important themes in this study are religion and love. The focus on these two themes is because it’s important to be aware of how the main characters are surviving because of their love and their faith in Christianity, and how they conquer evil with love and religion by their side. Some of these themes are hidden in metaphors and special descriptions which makes the stories more understandable when you have interpreted them in the correct way. In the study the stories are both being analysed in the same time as they are being told so that it’s easier to create an overview of the stories. It’s concluded that there is a spot for everyone as long as you bring along your love and faith.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af Isomorphician

The study = This study/This paper

there's = there is

was written = was written in

it's = it is


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2009 af Timeismoney (Slettet)

The study examines the two stories; ´´Snedronningen´´ and ´´Rejsekammeraten´´ written by H.C. Andersen. These two fairytales can be interpreted in many ways but in the description there is a special focus on the demonic and religious aspects. The study also investigates how H.C. Andersen’s life can be compared to ´´Snedronningen´´ and ´´Rejsekammeraten´´ and the period of the times the stories was written can be related to the two stories. The most important themes in this study are religion and love. The focus on these two themes is very important because it make people to learned the characters of love and their faith in Christianity, and how they conquer evil with love and religion by their side. Some of these themes are hidden in metaphors and special descriptions which makes the stories more understandable when you have interpreted them in the correct way. In the study the stories are both being analyzed at the same time as they are being told so that it can make easy overview of the stories. It’s concluded that there is a spot for everyone as long as you bring along your love and faith.


Skriv et svar til: Lille rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.