Andre fag

Er jeg fed?

20. november 2004 af niqo (Slettet)
Jaaah jeg så i et artikel at man ku selv måle sig om man er fed eller ej.. Det var noget med at man skulle divider sin vægt med sin højde i anden?? kan det passe?? og hvis det var over 25 var man fed!men jeg synes ikk jeg kan få dette system ti lat virke? nogle der kan sige mig hvordan..

jeg har en højde på 184 og vægt på 75kg..

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2004 af frodo (Slettet)

BMI = Body Mass Index= vægt ( i kg)/højde^2 (i meter)

I dit tilfælde bliver BMI=22,15 og du ligger altså i normalområdet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2004 af Marcus (Slettet)

Du er ikke fed med den højde og vægt..

"I'm not fat, just big boned"
- Eric Cartman


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2004 af D@niel (Slettet)

Desuden virker BMI ikke hvis man styrketræner... Mit BMI er 26, og jeg får kun at vide at jeg er for tynd ..

Så hvis du skal vide om du er 'overvægtig' kan du få et meget mere præcist resultet ved at måle din fedt%.

Svar #4
20. november 2004 af niqo (Slettet)

jaaah det er os det, jeg har os styrketrænet og skal start igen... men synes bare der hænger fedt rundt omkirng på kroppen, sådan lidt meget.. hvordan klan måle sit fedt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2004 af Damon (Slettet)

I nogle styrketræningscentre har de et apparat til at måle fedtprocenten...

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2004 af Feel (Slettet)

vi fik målt fedt procent i biologi er sådan et simpelt apperat.. intet hokus pokus

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2004 af Feel (Slettet)

desuden kan man ikke regne med BMI overhovedet! KIG dig selv i spejlet er den eneste metode der virker(hvis du ikke har anoreksi eller lignede selvfølgelig) >_

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2004 af frodo (Slettet)

Det er rigtigt, at man ikke kan bruge BMI selvstændigt til noget, men hvis du sammenholder det med din fedt%, kan du jo se om du er overvægtig, undervægtig, eller normel.

MEGET lav fedtprocent, vil logisk give en højere BMI..

Skriv et svar til: Er jeg fed?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.