Studér i udlandet

psykologi i England

21. november 2004 af Julie_holst (Slettet)
<p>Redaktionel kommentar 24/03/2014: OBS. Dette indlæg er fra 2004 og informationerne heri er ikke længere retvisende<strong>. </strong>I 2004 kunne man læse på andre betingelser end i dag - bl.a. få LEA til at dække ens studier.</p>

<p>Lige et svar til dig der vil læse psykologi i England. Du kan SAGTENS komme ind på GODE engelske universiteter, psykologi med 8.3 i gennemsnit. Hvis du er over 21, kigger de nemlig på aktiviteter såsom andre studier etc.og ikke udelukkende dit gennemsnit fra GYM. Jeg læser på det 5.bedst rangerede univeristet i England indenfor psykologi og havde 9.4 i snit. Kun få universiteter krøver interviews. Min veninde læser psyk i London med 7 i gennemsnit fra DK. Hun er 25, og er faktisk på et rimeligt uni. Du skal bestemt ikke lade dig skræmme af hvad folk siger om at det er svært at komme ind. Kontakt UCAS - og send din ansøgning afsted i god tid. Du skal søge et lille år i forvejen på de gode steder.Oxford og Cambridge er meget stive i det, og ikke umiddelbart de bedste for al psykologi. Det kommer an på hvad du interesserer dig for indenfor faget. </p>

Brugbart svar (2)

Svar #1
21. oktober 2009 af paula33 (Slettet)

Hej Julie :)

Jeg er lige begyndt på stx, jeg har altid drømt om at læse psykologi i England. Men bliver det ikke lidt sværer når undervisningen er på engelsk? jeg har valgt engelsk på A niavu på gymnatiet så jeg er forhåbentligt lidt forbredt til det hvis jeg vil studere i England.

Men hvordan er det så med gennemsnit nu? vi har jo fået et nyt karakter skala og betaler man selv for at læse på uni i England når man er dansk statsborger?

Håber du kan svare på mine spørgsmål :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. november 2009 af rosita22 (Slettet)

Hej Julie,

jeg stødte tilfældigt på dit svar, og blev meget glad da jeg læste det. Jeg drømmer selv om at læse psykologi, men de skyhøje krav her i DK, havde egentlig sat en stopper for mine ambitioner, indtil jeg læste dette. Hvilke kvalifikationer er gode at have, når nu de ikke kigger på ens gennemsnit? Kan jeg evt. få din mail?

Mvh. Laura


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. januar 2010 af pismyre (Slettet)

Paula, Rosita og Laura. Julie skrev indlægget for over 5 år siden, det er ikke sandsynligt at hun tjekker tilbage. Jeg selv kunne dog være interesseret i samme, men vi kan måske spørge studeriudlandet.dk


Brugbart svar (2)

Svar #4
19. januar 2010 af pismyre (Slettet)

I øvrigt står hendes mailadresse i indlægget.


Brugbart svar (2)

Svar #5
14. marts 2011 af danasmith5929 (Slettet)

tak for at dele disse oplysninger om psykologi i England, jeg ønsker at studerede i England, kan du fortælle mig mere om dette

_________________________

Rakeback


Brugbart svar (2)

Svar #6
14. marts 2011 af 150972

Hej med jer,

Ikke for at tage modet fra jer, men I skal være opmærksom på at det koster penge (50-100.000kr om året) at læse på en videregående uddannelse i UK.

Man kan blive fritaget for betaling hvis man er optaget på psykologi i DK og læser 1 eller 2 semestre i UK.

Desuden er huslejen ikke at forglemme. Det er normalt at betale 4000-5000kr om md. for 5-10m2 i zone 2 (zone 1 er centrum)

Så hvis I vil til UK skal der spares op. Måske er det hurtigere at søge optagelse gennem kvote 2. Evt. på SDU da man der kommer til optagelsesprøve. De optager 20 % i kvote 2 (ca. 20 studerende om året)

I Ålborg er adgangen også indenfor rækkevidde ift. København.

Ellers er der en masse andre uddannelser hvor man også bruger psykologien: folkeskolelærer, pædagog, socialrådgiver, politibetjent, sygeplejerske, osv

Held og lykke.


Brugbart svar (2)

Svar #7
14. marts 2011 af Malthe_karlsson (Slettet)

Hej

#6: Nu kan man jo, som dansk statsborger, få tuition fees dækket af SU (udlandsstipendium) og samtidig få sin SU - og evt. sit SU lån - med sig til UK. I øvrigt er der da andre steder at læse end lige i London(!), selvom det ganske vist også er dyrt.

http://www.su.dk/udland/Sider/default.aspx

Vær opmærksom på, at der er en maksimumgrænse på udlandsstipendium og dermed kommer den snarlige stigning af tuition fees i England til at volde problemer i forhold til at kunne komme afsted, så det handler om at skynde sig.


Brugbart svar (2)

Svar #8
14. marts 2011 af 150972

Hej med dig,

#7 Hvis du læser lidt i de informationer du har linket, vil du opdage, at du kun kan få dækket nogle af dine udgifter. Som jeg har skrevet er der mulighed for at få dækket 1-2 år. Det er normalt at man fx læser overbygningen (kandidatdelen) på et udlandsk universitet eller en master.

Det kræver som sagt en Bachelor.

http://www.su.dk/udland/heleuddannelser/hvadkandufaa/udlandsstipendium/Sider/default.aspx


Skriv et svar til: psykologi i England

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.