Engelsk

Disposition

19. april 2009 af Faahm (Slettet)

Hej....

Jeg skal op i eksamen mundtlig i engelsk og mangler lidt inspiration til hvad jeg kan tale om..

De overordnede emner er: Racism, Civil Rights og Youth Culture.
Mit problem er bare at jeg er helt blank for ideer og ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive om. Mangler inspiration , hjælp tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Søg inspiration på google og wikipedia. slå hvert af ordene op og læs de første 10 sider der bliver foreslået.

Bare du husker at wikipedia er skrevet af 'gud og hver mand' så alle indslag står for skriverens egen holdning. Du kan altså kun bruge den side til en overordnet stikordssøgning, men måske kan den hjælpe.

Hvis ikke det giver dig gode ideer, kunne du våge dig ind på et bibliotek i nærheden, fang en bibliotekar og tag mindst 5 bøger om hvert emne. Læs bagsiden, indholdsfortegnelsen og et kapitel i hver af dem og find ud af hvad du har lyst til at vide mere om. Det emne du så vælger, der skal du selvfølgelig læse hele bogen. (Gerne et par stykker og allerhelst nogle der ikke er enige, hvis du kan finde ud af at lave en ordentlig kildekritik.)

Når du har sat dig fast på et emne så foreslår jeg at du køber en DVD om emnet på engelsk og ser den et par gange. Det giver dig både en bedre baggrundsforståelse for dit emnefelt, en viden du kan falde tilbage på hvis du går kold og et større ordforråd. Jeg har på min hjemmeside beskrevet hvordan man nemt og sjovt kan lære dansk, hvis du kigger på siden og erstatter ordet 'dansk' med ordet 'engelsk' passer forslaget stadig.

med venlig hilsen Lea Thume www.thume.dk


Skriv et svar til: Disposition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.