IT

for løkke fuck up.

19. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

 Hej, jeg har det problem, at jeg sidder med mit datalogi fag (på c-niveau hf) , og har simpelthen glemt, hvordan man får en for løkke til at fungere.

Indtil videre ser den således ud:

<html>
<head>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function nfak(n)

{
nfak=1;
for (i=1;i<=n;i++)
{
nfak=nfak*i;
};
return nfak;
};


</script>
</head>
</html>
 

Jeg kan ikke finde et forum, der hedder datalogi, så IT må være dét tætteste:)

Håber I kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2009 af kleif

Hvad virker ikke?
Du skal heller ikke have semicolon ved dine slut-klammer.


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. maj 2009 af kleif

Dette virker fint for mig:


<html>
<head>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function nfak(n)
{
nfak=1;
for (i=1;i<=n;i++)
{
nfak=nfak*i;
}
return nfak;
}

function test(n)
{
document.write(nfak(n));
}
</script>
</head>
<body onload="Javascript:test(3);">

</body>
</html>


Svar #3
19. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

 Det er bare et eksempel fra min bog, og der skulle åbenbart være semikolon der, men hvis det virker uden, så er det jo perfekt :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. maj 2009 af kleif

Hvis du blot savner en forklaring, så er google din ven :)

http://www.google.dk/search?hl=da&q=javascript+for+loop&meta=&aq=0&oq=javascript+for+lo


Skriv et svar til: for løkke fuck up.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.