Geografi

Vejr,

13. juni 2009 af stine109 (Slettet)

Hej venner..

Er der nogle kloge hoveder derude, der kan hjælpe ..

det kan i, hvis i kan forklare, hvorfor det er relevant at tale om disse emner;

Vejret/klimaet

Geologi - altså jordskælv og vulkaner

Globalisering

Energi..

smid endelig nogle svar, til det ene eller andet..

Tak, Stine.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. juni 2009 af jonasdj93

Ehm... Relevant i forhold til hvad? :]
Du mener vel ikke bare relevant i forhold til geografi som fag, vel? :o


Svar #2
14. juni 2009 af stine109 (Slettet)

altså, jeg mener, hvorfor det er aktuelt at tale om fx jordskælv.. så kan man fx sige, at jordskælv er en daglig begivenhed og det fremmer geologisk aktivitet, og kan skabe ødelæggelser, så derfor er det aktuelt at snakke om dette emne.

El. hvorfor det er aktuelt at tale om vejr/klima., så om man kan sige noget med, at vejret har en betydning, og det er et vigtigt emne, også noget med den globale opvarmning måske,. CO2 udslipets påvirkning på klimaet,..

i den dur...


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. juni 2009 af mohia (Slettet)

jordskælv fordi vores planet(jorden) er geologisk aktiv, det er en dynamisk planet. teorien om pladetektonik ville være på sin plads her. månen f.eks er ikke en dynamisk planet. jorden flydende ydre kerne er årsag til den geologiske aktivitet.

jordskælv er også årsag til tsunamier...som er ødelæggende...også med hensynt il f.eks drikkevand i de egne, da de ikke henter drikkevand fra undergrunden som vi gør men fra overfladevand som i den forbindelse jo bliver temmelig forurenet. der er mange aspekter omkring jordskælv.

vejr/klima fordi polerne smelter og ændrer klimaforhold. menneskeskabt eller bare en del af jordens naturlige cyklus. hvad med istiderne? hvordan påvirker klimaet landskabet, kan vi dyrke afgrøder og leve i visse egne, og hvorfor ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. juni 2009 af flyvekys (Slettet)

#3 hvor ved du fra at folk på de egne ikke bruger drikkevand fra undergrunden? Det lyder nemlig rigtig godt, jeg har bare brug for at kunne dokumentere overfor min lærer hvis jeg bruger det til eksamen.


Skriv et svar til: Vejr,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.