Eksamensforberedelse

PowerPoint

14. juni 2009 af vaar1960 (Slettet)

Hejsa

Jeg skal til eksamen Handelsskolens Grunduddannelse og opgave lyder på, at jeg skal udgive et nyt tidsskrift/blad.

Alt det er på plads både synopsis og blad er afleveret, men nu skal jeg så ha lavet et power point show, men er blank med hensyn til hvad jeg skal skrive på disse sider er der nogen der kan hjælpe mig

Jeg har valgt at lave et blad om styling af biler.

Når jeg skal til eksamen skal jeg lave en form for salg af bladet, Jeg har tænkt at lave

Hvorfor jeg har valgt denne type blad = Der finde ikke så mange andre blade

Målgruppen = 18 - 35 årige der har interesse for deres biler

Sprog = Dansk uformelt

Indhold = Forside, reklamer, brevkasse, billeder af stylede biler, artikler om styling af biler

Distribution = Internet, kiosker og tankstationer

Fremtid/målsætning = At blive så anerkendt, at det også kan sælges i udlandet.

Men hvordan får jeg alle disse tanker ned på powerpoint og hvis der er nogen der har andre ideer der bør være med, så modtager jeg med tak.

På forhånd tak for hjælpen.

Vibeke Rasmussen


Skriv et svar til: PowerPoint

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.