Studievalg og videregående studie

"Få en DØK buddy"

06. marts 2009 af katrine_steenberg (Slettet)

Jeg vil blot gøre opmærksom på en ny besøgsordning på CBS - på linien HA(it.) erhvervøkonomi og it.

Gå ind på: http://forening.doek.dk/buddy for at tilmelde dig DØK studerende for en dag!

Studerende for en dag er din chance for at opleve en dag som studerende på DØK og prøve studielivet inden du tager den endelige beslutning. Du kan f.eks. få en fornemmelse af det faglige niveau, miljøet på studiet og stille spørgsmål om studielivet direkte til en studerende.

Det er kun muligt at aftale besøgsdag i perioden fra d. 1. september til d. 30. november og igen fra d. 1. februar til d. 1. maj.

Hvis du er interesseret skal du udfylde formularen på forening.doek.dk/buddy. Når vi har fået din henvendelse sender vi en e-mail til dig, der bekræfter din henvendelse. Vi finder så en studerende, der kontakter dig 1-2 uger efter, at vi har modtaget din ansøgning, og sammen finder I en dag, der passer jer begge. Hvis du har ønske om at følge nogle bestemte fag, eller hvis du har nogle interesseområder, så snakker I om det.

I mødes ved hovedindgangen til CBS på Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg og I følges sammen hele dagen - til forelæsninger, øvelser og frokost i kantinen.

HA(it.) uddannelsen.
Tilbuddet giver dig mulighed for at deltage som studerende på uddannelsen HA(it.), der er en kombinationsuddannelse af it og økonomi - tidligere datalogi og økonomi (DØK).

Uddannelsen er etableret i 1984 og bliver meget efterspurgt i erhvervslivet. Studiets omdrejningspunkt er, hvordan mennesker, virksomheder og organisationer kan anvende it. DØK'ernes brede kompetenceprofil gør dem derfor anvendelige inden for stort set alle funktioner i en organisation. Funktionen kan f. eks være at planlægge og udvikle brugen af et it-system til at løse opgaver inden for alt fra finansiering til vidensdeling.

Gå ind på: http://forening.doek.dk/buddy for at tilmelde dig DØK studerende for en dag!

Har du spørgsmål, kan du skrive et indlæg her - eller sende en mail til: [email protected]

Mvh. DØK buddy


Skriv et svar til: "Få en DØK buddy"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.