Studievalg og videregående studie

Standby på cbs

31. juli 2009 af delfinen85 (Slettet)

Jeg har søgt ind på cbs på Ha merit for markedsføringsøkonomer.

Jeg har desværre kun fået en standby plads og kunne nu godt tænke mig at vide om der er nogle der har erfaringer med hvad sandsynligheden er for at komme ind på denne standby plads.

Det er virkelig mit drømme studie, og har gjort så meget de seneste år for at komme ind, Jeg vil der for helst ikke sætte mine forventninger op mod at komme ind hvis dette er urealistisk :-(

synes det virker meget uoverskueligt at skulle vente et helt år, på den anden side virker det at skulle læse et andet sted mig økonomisk uoverkommeligt, da jeg sidder i en andelsbolig i kbh.

på forhånd tak for jeres svar:-9

venlig hilsen

den frustreret


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2009 af Freeclimber (Slettet)

Det betyder, at hvis tilstrækkeligt mange springer fra, vil folk på standby blive tilbudt en studieplads inden studiestart. Bliver man ikke tilbudt en plads i år, er man sikret en plads til næste år. Så uanset kommer du til at læse =)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. august 2009 af Mrunivers (Slettet)

Ja, men CBS optager stort set hvert år alle standby pladser .. Det kræver bare tålmodighed :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. august 2009 af yung90 (Slettet)

Hej jeg fik også en standby plads på Ha. almen linjen i torsdags, og fik allerede i lørdags besked om at jeg er blevet optaget på Ha. almen

så de er rimelige hurtige derinde, og jeg mener også at have hørt at de har en tradition med at stort set alle på standby ryger ind samme år.

Er du tæt på adgangskvotienten eller er du helt i bunden? - det kan have en stor betydning, fordi de tager dem med højest snit også nedad på standby listen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. august 2009 af Mrunivers (Slettet)

#3

Ja, det gør de hvert år at de optager alle på standby . så der er ikke noget at være bekymret for.. Man skal måske bare have lidt tålmodighed :-)

Så tråd opretteren, du skal da ikke være frustreret :-). Jeg kom fx ikk ind på Jura KU, så bliver nødt til at vente et helt år hehe.. Det går stærkt .


Skriv et svar til: Standby på cbs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.