Studievalg og videregående studie

Skolestart JURA - ÅRHUS UNIVERSITET

10. august 2009 af DeaSpark (Slettet)

Hej

Er der nogen som ved hvornår jura studiet starter på århus universitet?

Altså kan se inde på mit log-in at rus-arrangementet starter engang den 24.-26. august - men hvonår starter skolen? Nogen der ved hvor det står henne?

Og er rus arrangementet altid før skole studiet starter, samt nogen der kan fortælle mig om deres erfaringer med rus-arrangementet på århus universitet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2009 af Pettson

I Ruskataloget står der:

"Jura
Dato for rus-introduktion: 26. - 28. august 2009
Du hører nærmere fra dit fag i uge 34
Kontaktperson:Studienævnssekretær, Lisbeth Vasegaard Hansen
Tlf.nr. og træffetid: 8942 1387
E-post: [email protected]
Web: www.jura.au.dk "

Rus Intro på Juridisk Institut beskrives her. Og der står lige nu, at "Program for den 27. og 28. august er endnu ikke fastlagt. Nærmere information følger".

Studiestarten kan jeg ikke finde noget om på nuværende tidspunkt. Sandsynligvis er der fuld gang i planlægningen.

I mellemtiden er det nok en god ide at vænne sig af med at tale om "skole" og begynde at indstille sig på at studere / gå på et studium   :o)   Held og lykke med arbejdet.

PS Hvis du er færdig med HG - og måske blevet mere end 8 år - skulle du overveje at opdatere dine profil-oplysninger her på Studieportalen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2009 af Roman Garcia

RUS-arrangementet og RUS-turen kan varmt anbefales. Det er for det første rigtig sjovt at lære nogle nye mennesker at kende. For det andet finder man også hurtigt ud af, hvilke personer man sikkert vil passe bedst i læsegruppe med. Endeligt så synes jeg, at det sociale er meget væsentligt på et studie, og RUS-introen plejer netop dette sociale aspekt. Det bliver hurtigt klart for det fleste, at et studie ofte er nemmere, hvis man også har det socialt rigtig godt, og RUS-introen skal være en hjælp i forbindelse med dette.

Endvidere får man selvfølgelig en række praktiske oplysninger omkring studiet på i forbindelse med rus-introen. Jeres tutorer er ældre studerende, som kan give en masse gode tips. Det er meget anderledes at læse på universitetet i forhold til gymnasiet, og det tager lidt tid at finde sin egen metode og rytme, så tips og triks er altid godt.


Skriv et svar til: Skolestart JURA - ÅRHUS UNIVERSITET

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.