IT
Graf i maple
18. december 2004 af
P3X-018 (Slettet)
Jeg har prøvet at plotte punkter og en graf til en funktion i maple, men det har ikke kunnet lade sig gøre, udover en besværlig metode. Fx har jeg punterne som angivet neden for og en funktion som går gennem punkterne
(PLOT(POINTS([72,15],[69,59],[67,146],[65,362],[64,571],[63,900])),plot
(2.47*10^15*0.6347^T,T=63..72,t=15..950));
Når jeg taster det ind, angiver maple nogle andre punkter som går gennem forskriften, dvs. jeg får
INTERFACE_PLOT(POINTS([72, 15],[69, 59],[67, 146],[65, 362],[64, 571],[63, 900]),CURVES([[63., 900.55],[T,t],osv..]
Kan maple kun bruge en af funktionerne PLOT/plot i en graf? Hvad så hvis man skal fx skal have logplot for punkterne, kan man ikke det?
(PLOT(POINTS([72,15],[69,59],[67,146],[65,362],[64,571],[63,900])),plot
(2.47*10^15*0.6347^T,T=63..72,t=15..950));
Når jeg taster det ind, angiver maple nogle andre punkter som går gennem forskriften, dvs. jeg får
INTERFACE_PLOT(POINTS([72, 15],[69, 59],[67, 146],[65, 362],[64, 571],[63, 900]),CURVES([[63., 900.55],[T,t],osv..]
Kan maple kun bruge en af funktionerne PLOT/plot i en graf? Hvad så hvis man skal fx skal have logplot for punkterne, kan man ikke det?
Skriv et svar til: Graf i maple
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
