Musik

differentialregning med trigometri

29. august 2009 af Rina68 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe her. Synes det ser forkert ud...

f(x) = sin(x) * (x2 + π/6)

he skal f'´(x) beregnes.

Jeg får det til cos(x) * (2x + π/6)
Er det ikke sådan jeg skal gøre det?
 


Brugbart svar (3)

Svar #1
29. august 2009 af mathon

f '(x) = cos(x)·(x2+(π/6)) + sin(x)·(2x) =


Svar #2
29. august 2009 af Rina68 (Slettet)

Det er så produktreglen der er anvendt her?


Brugbart svar (2)

Svar #3
29. august 2009 af mathon

Ja


Skriv et svar til: differentialregning med trigometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.