Engelsk

Engelsk - Fremtid

01. november 2009 af Youseff (Slettet)

Jeg skal oversætte nogle sætninger  fra dansk til engelsk og afgøre om der udtrykkes fremtid. Har problemer med nogle af dem. Så kunne nogle læse det igennem rette de fejl jeg har lavet.

1. Han spiller musik  = He plays music.

2. Om lidt bliver det mørkt = It will be dark soon.

3. I forstår aldrig, hvad jeg siger. = har problemer her, men You never understand, what i say.

5. I morgen begynder jeg i min nye skole = er lidt usikker her Tomorrow i will begin at my new school eller Tomorrow i begin at my new school? skal "will" med hvorfor/hvorfor ikke.

6. min tante kommer på søndag =  My aunt will come on sunday.

7. Ser du peter i morgne = Will you see peter tomorrow.

8. Hver mandag spiller jeg fodbold = Every monday i play football.

9. Jeg er overbevist om, at hun forstår, hvorfor jeg ikke kan komme. = I'm convinced that she understands why i cant come.

10. Du glemmer ikke din madpakke vel = You wont forget your launch will you er usikker her hjælp.

11.  Jeg glemmer aldrig vores ferie i Østrig sidste år. = I will never forget our holiday in Austria last year.

12. Børnene står ude på gangen og synger = The children .... står ude på giver mig problemer

13. Skynd jer at komme, vi begynder lige om lidt = Hurry up we will start in a minute usikker her også.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2009 af dealing_diamond (Slettet)

Husk at "jeg" på engelsk, I, altid er med stort i...

5. Intet will...

8. I play football every monday

9. can't

10. You won't forget your lunch, will you? eller. You won't forget your lunch, right?

12. The kids are standing in the hall, singing.

13. Hurry up. We will begin soon.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2009 af Lisbeth.o (Slettet)

5) Er ret sikker på, at det mest grammatisk rigtige her ville være at sige "Tomorrow I will begin at my new school", da der er tale om fremtid. Dog taler man ikke altid grammatisk korrekt og fremtid bruges i det hele taget sjældent i talesprog, så derfor lyder det ikke forkert at sige: "Tomorrow I begin at my new school", selvom det nok i virkeligheden ikke er helt korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. november 2009 af exatb

I første person bruges shall. Tomorrow I shall begin..


Skriv et svar til: Engelsk - Fremtid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.