Geografi

En avisartikel om mount everest

15. december 2009 af miahansen2100 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg allesammen jeg har virkelig brug for hjælp, jeg skal lave en avisartikel om mount everest. Mange taak for hjælpen :) fx. ville jeg have hjælp om hvordan man stiller artiklen op??


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2010 af Pettson

1) Formen
Læs om avisens genreravisnet.dk.

2) Indholdet
Hvis du har brug for at supplere din faglige viden om bjerget, kan du søge litteratur via bibliotek.dk.
Mulige søgekriterier kunne være:
emne=mount everest og
sprog=dansk og
materialetype=faglitteratur og
bibliotekstype=Folkebiblioteker
(i dag giver det et søgesæt på 24 poster).


Skriv et svar til: En avisartikel om mount everest

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.