Spansk

Oversættelse af en sætning

18. januar 2010 af Yospehine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :) Jeg kan ikke finde ud af hvilket ord jeg skal bruge for "forsøge" altså "Hvert år forsøger tusindvis af mexicanere..." Er der nogle som kan hjælpe ?

På forhånd tak..


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2010 af marmar (Slettet)

Prøv "attempt" eller "try". Andet kan jeg desværre ikke sige.


Svar #2
18. januar 2010 af Yospehine (Slettet)

Det er spansk, jeg skal bruge :) Der er måske også nogle som kan oversætte denne sætning "men de vælger ikke desto mindre at blive"?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. januar 2010 af Duffy

#2: Hvad er dit eget forslag?


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. januar 2010 af JuMMe^ (Slettet)

#1: Har du brugt din ordbog?

At forsøge at gøre noget = tratar de, intentar hacer algo, probar a hacer algo, ensayar a hacer algo.

At vælge = Elegir, optar por (vælge at gøre noget).

At blive (tilbage) = quedarse (husk det er et reflekstivt verbum).

Ikke desto mindre = sin embargo eller no obstante.

Derefter kan du jo prøve så godt som du nu kan at strikke en sætning sammen, hvorefter vi andre kan give dig feedback.


Skriv et svar til: Oversættelse af en sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.