Andre fag
Henfaldskonstant for Tc-99
13. februar 2005 af
BuGi (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med det?
"Tc-99 er gamma-radioaktiv og har en halveringstid på 6 timer."
Bestem henfaldskonstanten fot Tc-99
"Tc-99 er gamma-radioaktiv og har en halveringstid på 6 timer."
Bestem henfaldskonstanten fot Tc-99
Svar #5
13. februar 2005 af JulieJense (Slettet)
det er bare for at vise, at ½ egentlig skal være sænket i forhold til T. Kan også skrives som T½ , det er det samme!
Svar #6
13. februar 2005 af JulieJense (Slettet)
Okay, måske var min forklaring lidt uklar, men kender du ikke formlen for halveringstid? Den må stå i din bog eller lignenden.
Men betegnelsen:
T_½ = T½ = halveringstid = 6timer
Ps. Husk at omregne T½ til en passende enhed hvis du skal bruge den videre.!
Men betegnelsen:
T_½ = T½ = halveringstid = 6timer
Ps. Husk at omregne T½ til en passende enhed hvis du skal bruge den videre.!
Svar #10
13. februar 2005 af Epsilon (Slettet)
#8: Nej, du må da ikke halvere resultatet. Således;
k = ln(2)/T_½ = ln(2)/(6h) = 0.1155...h^(-1)
dvs. omtrent 0.12 h^(-1).
//Singularity
k = ln(2)/T_½ = ln(2)/(6h) = 0.1155...h^(-1)
dvs. omtrent 0.12 h^(-1).
//Singularity
Skriv et svar til: Henfaldskonstant for Tc-99
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
