Samfundsfag

Mundtlig eksamen

03. juni 2010 af Fink112 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg skal snart til mundtlig eksamen i samfundsfag A-niveau og er meget i tvivl om, hvordan det helt præcis foregår. Vi har gruppeforberedelse, men vores synopsis må vel ikke være helt den samme? Hvordan kan man variere dem bedst? Andre generelle tips til eksamen og hvordan man laver en god synopsis er også meget velkomne:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2010 af christian1 (Slettet)

Har også en snarlig mundtlig samf (A).

Jeg tror sagtens, at den synopsis I har tænkt Jer at lave i fællesskab sagtens må være ens (: Der vil nok forekomme en række spørgsmål undervejs hvor jeres evne til at svare er forskellig, så jeres præstation derfor adskiller jer fra hinanden.

Derudover en række råd, som jeg mener er fine at tage i overvejelse:

- brug teori så du kan bevæge dig hen over de forskellige taksonomiske niveauer i forhold til det bilagsmateriale du har fået. Derudover anvend et varieret begrebssæt.

- Hent yderligere materiale end det du får udleveret evt: statistisk, artikel, figur etc. som kan belyse din problemformulering

- Overvej samtidig din metodiske fremgangsmåde; Det er ikke kun AT, som fokusere på dette. Hvis du har nogle tabeller, eller statistisk materiale så sig endelig det er kvantitativt materiale, og nævn fordele/ulempe ved dette. Det viser kun overskud!

Det kan godt være rådene virker almene, men det var blot for at nævne det ;)

Held og lykke !


Svar #2
04. juni 2010 af Fink112 (Slettet)

Okay, mange tusind tak for hjælpen!! Det var virkelig noget jeg kunne bruge:)


Skriv et svar til: Mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.