Geografi

Naturgeografi -eksamensdisposition

10. juni 2010 af bg07b11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan laver man den perfekte disposition til NG-eksamen på B-niveau?... og hvis det er relevant at inddrage metode, hvilke metoder anvender faget så? Er det bare det sædvanlige kvalitativ og kvantitativ, og/eller er der andre muligheder? Jeg kan ikke finde noget på EMU.

Håber at der sidder nogle rutinerede geo-eksperter derude, som har lyst til at hjælpe.

Jeg skal trække den 15, juni :)


Svar #1
10. juni 2010 af bg07b11 (Slettet)

- rettelse: metoderne er sådan set ikke så svære at finde, men hvis der er nogen, som har noget at sige angående dem, er det stadigvæk helt fint :) Det er tilgengæld ikke let at finde nogen guide til en rigtigt god disposition.


Brugbart svar (3)

Svar #2
12. juni 2010 af livelinor (Slettet)

På uvm.dk kan du finde bekendtgørelsen, hvor der står meget godt om prøveformen. Jeg tror, du skal stille den op lidt ligesom en AT-synopsis, bare med mindre tekst. :) Til det med metoderne, så læs noget generelt om de naturvidenskabelige metoder.. Under dit "metode-afsnit", som vidst kun er vigtigt, hvis det er relevant, skal du bare fortælle om, hvordan du har abejdet med modellerne osv.. Du må ikk hænge mig op på det, men det er sådan jeg har tænkt at gøre det til eksamen :)


Brugbart svar (3)

Svar #3
22. juni 2010 af Little_Lyca (Slettet)

Det er ikke relevant at inddrage metode i første omgang! Medmindre det står udtrykkeligt i din opgaveformulering at du skal det, eller det virker oplagt. Ellers lad være! Du er oppe i NG ikke AT, fokuser på det geo-faglige istedet :) Hvis de vil vide noget om metoden, skal de nok spørge :)


Skriv et svar til: Naturgeografi -eksamensdisposition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.