Studievalg og videregående studie

Statskundskab KU

30. juli 2010 af Scherz

Er der andre end mig, der også skal læse statskundskab til august? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. juli 2010 af Jeppe101

Ja


Svar #2
30. juli 2010 af Scherz

Ja, det ved jeg naturligvis godt, og jeg beklager, hvis det ikke fremgår tydeligt nok, at jeg efterspørger folk herinde fra Studieportalen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. juli 2010 af Jeppe101

Ja, det tænkte jeg nok:-)

Tillykke med optagelsen.


Svar #4
30. juli 2010 af Scherz

Mange tak - og også tillykke til dig. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. juli 2010 af Economist (Slettet)

Velkommen på CSS!


Svar #6
30. juli 2010 af Scherz

Tak! Jeg formoder, du selv er fra Økonomisk Institut. :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
30. juli 2010 af Economist (Slettet)

Jeps, så vi kommer til at dele lokaler, omgivelser og muligvis venner.


Svar #8
30. juli 2010 af Scherz

Well, glæder mig i hvert fald til at opleve stedet (og læse et spændende fag!). Har aldrig været der.


Brugbart svar (2)

Svar #9
30. juli 2010 af Economist (Slettet)

Det er som et ganske fint sted. Det er jo Københavns gamle kommunehospital, hvilket det bærer præg af med sine lange "hospitalsgange". Men der er masser af plads, en hyggelig gård til at opholde sig i, når det gode vejr skal nydes, et af de største og nyeste forelæsningslokaler på KU overhovedet, og så er det såmænd bare rigtigt fedt, at alle de samfundsfaglige studier er samlet. :-)


Svar #10
30. juli 2010 af Scherz

Min uvidenhed om stedet kom tilmed til udtryk ved, at jeg ikke engang vidste, at det tidligere har været et kommunehospital; men det lyder i hvert fald, som du selv siger, som et fint sted. Jeg begynder nu - efter en lang sommerferie - at se frem til studiestart, om end jeg forventer noget a la et kulturchok efter STX. ;)


Brugbart svar (2)

Svar #11
30. juli 2010 af Economist (Slettet)

Glæd dig! :-) 

De første par uger efter, at vi var startet, vågnede jeg op kl 4 om morgenen og havde drømt om vækstbidrag, forskellige indekstyper samt grafiske illustrationer af demografiske statistisk data. Det kan være en smule stressende, indtil man lige vænner sig til det - men det er klart, det er første gang i ens liv, at man skal fokusere så entydigt på et eneste fag. Det er dog også det, der gør det sjovt.

En god idé er det dog at lave en hel masse ud over studiet, det havde jeg ikke tid til det første stykke tid, fordi jeg pendlede fra Odense, men jeg har ikke haft de "ubehagelige" drømme, siden jeg flyttede herover og kunne pleje alle mine andre interesser - og selvfølgelig havde vænnet mig til livet på universitetet.


Svar #12
30. juli 2010 af Scherz

Jeg skal også selv pendle cirka en time hver vej (jeg har endnu ikke besluttet, om jeg vil flytte det næste stykke tid eller ej), men ja, har også hørt diverse skrækhistorier om studiestart, men nu må vi se; jeg håber i hvert fald på det bedste både fagligt og socialt. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #13
30. juli 2010 af Mads1980

"et af de største og nyeste forelæsningslokaler på KU overhovedet".

Som tilgengæld også er et af de mest dunkle og utiltrækkende. Dette kunne man så leve med hvis bare AV udstyret fungerede - men ak.  Headsets der ustandselig ikke fungere, feedback på højtalersystemet og skod belysning på lærredet trækker voldsomt ned i min bog.

Håber ikke at det har taget lysten fra nogle :-)

Tillykke med pladsen på statskundskab. Tag det bare helt roligt, det faglige skal du nok klare med en hæderlig indsats. Pensum er fast (så det skal man ikke selv bruge krudt på at sammensætte) og rent mængdemæssigt er statskundskabs pensum bestemt også til at overkomme. Langt de fleste tekster er ganske rimelige at gå til (også selvom man er førsteårsstuderende).

Har du muligheden for at vælge underviser i sociologi, så vælg for guds skyld Morten Ditlevsen. Han vil give dig en akademisk oplevelse du vil værdsætte og tage med dig resten af din studietid. Ditlevsens undervisning er måske ikke let tilgængelig som ny (og måske lidt usikker)studerende, men den giver dig indsigter i livet som din lærerbog aldrig vil kunne :-)       


Brugbart svar (1)

Svar #14
31. juli 2010 af Economist (Slettet)

#13 Korrekt, hvis du har forelæsere, der ikke kan finde ud af IT. :-)

Vi har det nu ganske hyggeligt til vores forelæsninger, lidt dunkel belysning til trods. Jeg vil da langt hellere være i Christian Hansens auditoriet til trods for et af de andre (og mindre...) på CSS. Og AV-udstyret fungerer, der skal bare skiftes batteri af og til - mon det er anderledes andre steder??


Skriv et svar til: Statskundskab KU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.