Studér i udlandet

Ønsketænkning?

04. september 2010 af LaCuija (Slettet)

Jeg har et enormt ønske om at få et studieår i Mexico. Jeg har søgt efter så meget, og enten er jeg for gammel, eller også er Mexico ikke en destination.

Jeg er 17 år gammel på nuværende tidspunkt (april '93), og går i 2.g. Jeg troede, at det var muligt at afslutte sin gymnasiale uddannelse herhjemme og så tage et år ude, men så skal man simpelthen være under 18 for at det kan lade sig gøre - hvilket ikke er særligt sandsynligt for nogen.

Jeg er ret træt af, at jeg ikke tænkte på dette i starten af 9. klasse, men der var det bare ikke lige i mine tanker. Men mit spørgsmål er:

Er det muligt for mig at komme af sted et år til Mexico som udvekslingsstudent efter 2.g eller 3.g? Kender I evt. en forening, som ville være villige til dette? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2010 af liiia (Slettet)

 spørg sin studievejleder i skolen? ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2010 af emul0c

Der er masser af muligheder for at studere i hele verden - du kan blot ikke gøre det som en del af en ungdomsuddannelse, men du kan f.eks. tage kurser på et universitet..


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. november 2010 af kirstinea (Slettet)

Hej! Nu skal du høre..

På de fleste universitetsuddannelser er der mulighed for at komme et semester (eller mere) på udveksling. (et semester er 6 mdr).  Mange steder sender de først de studerende ud på deres kandidatforløb, men ved f.eks Handelshøjskolerne er der mulighed for at komme ud allerede i 4. semester - lidt afhængig af studieretningen..

Jeg læser selv Spansk og Kommunikation og skal her til januar til Mexico for at læse et halvt år.. Et udvekslingsforløb er ikke kun en super fed oplevelse, det er også rigtig godt at have på CVet..

Hvis du simpelthen ikke kan vente, og allerede vil af sted direkte efter 3.g, så kommer det til at koste dig lidt. Selv frivilligt arbejde igennem en forening eller organisation kommer til at koste rigtig mange penge...Men ja, snak med din studievejleder :)

mvh Mia


Skriv et svar til: Ønsketænkning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.