Studér i udlandet

athletic scholarship

26. september 2010 af dianbo (Slettet)

 Hej allesammen.

Jeg afsluttede min studentereksamen her i sommers og er nu i gang med mit indtil videre 1. sabbatår. Jeg sidder med overvejelser omkring et år i USA på college, men jeg aner ikke hvad mulighederne for at få et scholarship og endda helst et athletic scholarship efter som jeg spiller meget fodbold og tidligere har spillet på det højeste niveau inden for min aldersgruppe. Jeg ved bare ikke hvor jeg skal starte, hvilket bureau og hvad mulighederne for det.

Jeg vil meget gerne høre fra jer derude, og hvis der er nogen med erfaringer ville jeg med glæder høre om, hvor og hvordan det var osv..

Mange tak

Mvh Thomas


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2010 af Roman Garcia

Jeg kender én, der har fået et legat til et amerikansk universitet for denne evner inden for sport. Her var det dog skolen som kontaktede ham. Ved legaterne inden for sport, er det skolerne selv, der vælger, hvem der skal have disse legater. Man kan selvfølgelig selv tage kontakt til forskellige skoler, men jeg vil umiddelbart tro, at det er svært få et legat, når de ikke har set dine evner. Hvis du har spillet eller spiller u-landsholdsfodbold, vil det selvfølgelig være muligt, at de tager dig på dit "cv".

Med hensyn til de andre legater, så er der mange muligheder for at søge legater i såven Danmark som USA. I Danmark kan du se legaterne ved at søge på internettet eller i kraks legathåndbog.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. september 2010 af studentum (Slettet)

Du kan evt. prøve at kontakte kilroy education. De har flere sportskonsulenter, som  har erfaring med sports scholarships, og ansøgningsproceduren. Du kan læse om kilroy education og idrætslegater her


Skriv et svar til: athletic scholarship

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.