IT

Maple, graf plotning

27. september 2010 af sundancekid (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Hej,

Jeg sidder i Maple og skal bestemme den bedst mulige Brain and Cousens funktion til at beskrive et datasæt. 

Jeg har opskrevet følgende (q1 og q2 er søjler for datasættet):

> fkt := Fit((d+f*x)/(1+g*x^b), q1, q2, x, initialvalues = (b = 6));

fkt:=Fit((d+f*x)/(1+g*x^b), [0.1, 0.1, 0.1, 0.1, 0.1, 0.1, 0.2, 0.2, 0.2, 0.2, 0.2, 0.2, 0.4, 0.4, 0.4, 0.4, 0.4, 0.4, 0.6, 0.6, 0.6, 0.6, 0.6, 0.6, 0.8, 0.8, 0.8, 0.8, 0.8, 0.8, 1., 1., 1., 1., 1., 1.,1.5, 1.5, 1.5, 1.5, 1.5, 1.5, 2., 2., 2., 2., 2., 2., 3., 3., 3., 3., 3., 3., 4., 4., 4., 4., 4., 4.], [0.97, 0.91, 1.12, 0.82, 1.24, 0.94, 0.94, 1.48, 1.1, 1.59, 1.48, 1.43, 1.92, 1.91, 1.98, 1.91, 2., 1.92, 2.45, 1.45, 1.35, 2.32, 1.91, 1.64, 1.81, 1.55, 1.33, 1.59, 1.52, 2.03, 1.7, 1.01, 1.32, 1.31, 1.85, 1., 0.21, 0.35, 0.15, 0.15, 0.1, 0.13, 0.04, 0.15, 0.14, 0.01, 0., 0., 0.06, 0., 0., 0., 0., 0., 0., 0., 0., 0., 0., 0.], x, initialvalues = (b = 6) )

Jeg har derefter forsøgt at plotte det, men får blot et blank koordinatsystem og følgende tekst:

Warning, unable to evaluate the function to numeric values in the region; see the plotting command's help page to ensure the calling sequence is correct
 

Er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan jeg får indtegnet grafen ?

Venligst

Sara


Skriv et svar til: Maple, graf plotning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.